Meet The Barbers

Laat je knippen en scheren door het team van ervaren kappers in Assen

FREDY

Dit is Fredy. Fredy is 20 jaar jong en van oorsprong Colombiaans. Zoals vele Colombianen is Fredy gek op sport: fútbol! Daarnaast hit hij de sportschool om in shape te blijven. Wat Fredy een mooi mens maakt is dat hij graag optrekt met zijn familie. Het liefst reist hij samen met hen de wereld door om zo samen mooie herinneringen te maken.

Daarnaast deinst Fredy niet terug voor hard werken. “Vanaf kinds af aan heb ik geleerd dat je moet werken voor je centen”. Drie woorden die Fredy definieert: loyaal, dankbaar en arbeider.

Af en toe een dansje en een drankje is wat Fredy moeilijk afslaat. Muzieksmaak: reggaeton. En dan het liefst de héle dag. Waar Fredy zowel bij gasten als het team bekend om staat is zijn spontaniteit. Volgens hem een karakteristiek van een latino: “Latino’s zijn warm van karakter en staan wij bekend om onze spontaniteit naar ander. Fredy heeft zich in de jaren bewezen een echte Master Barber te zijn.

AMIN

Maak kennis met onze topper Amin. Amin is één van de jongste master barbers van ons team. Een hardwerkende, positieve verschijning en al een tijdje werkzaam bij Studio Headlines.

Amin houdt van voetballen net als zijn collega Fredy, en is ook veel te vinden in de gym om fit te blijven. Daarnaast houdt hij van stedentrips maken. “Elke stad heeft iets unieks. Heerlijk vind ik het om door een stad te lopen en nieuwe dingen te ontdekken”.

Als kleine jongen had hij slechts één droom: Profvoetballer worden! Naar mate hij ouder werd, veranderden de interesses met hem mee. “Als barbier kan ik mijn creativiteit kwijt en daarnaast doe ik iets wat mij energie geeft” Het geeft mij een goed gevoel om andere mensen te helpen en dat ze tevreden de salon verlaten met hun frisse coupe die ze ook in gedachten hadden

Uitstekend
Gebaseerd op 158 recensies
Milan Woltjer
Milan Woltjer
2024-02-06
Ontzettend vriendelijk personeel waar je je enorm op je gemak voelt. Altijd leuk om geknipt te worden en je loopt altijd fris de deur uit
Deenie Pajazitaj
Deenie Pajazitaj
2024-02-01
Heeft enorm veel oog voor detail’s. Dit is geen barber die jouw kapsel afraffelt. Zeker aan te raden
Michiel Wemmenhove
Michiel Wemmenhove
2024-01-30
Goede kappers, leuke zaak!
Quandro Petri
Quandro Petri
2024-01-24
Ik kom altijd bij Ahmed altijd super vriendelijk koffie bij binnenkomst en altijd gewoon super netjes geknipt worden.
Jesse Opdam
Jesse Opdam
2024-01-17
Top kapper hele leuke sfeer en de beste kappers van asen
Léon Fernhout
Léon Fernhout
2024-01-16
Top kappers
Sasoen Manukyan
Sasoen Manukyan
2023-12-28
Kom er al jaren, zeker een aanrader

Studio Headlines is de kapper in Assen volledig gericht op mannen. Het draait allemaal om het bieden van uitstekende kappersdiensten en persoonlijke service voor jou. Maar wat ons echt onderscheidt is het fantastische team van professionele en gepassioneerde kappers en barbers.

Onze kappers hebben elk hun eigen stijl, humor en specialiteiten, maar delen allemaal dezelfde overtuiging aan het kappersvak om de mooiste haircuts te realiseren. Bij Studio Headlines is het ons doel om ervoor te zorgen dat elke klant zich op zijn gemak voelt en de beste service en kwaliteit krijgt die we te bieden hebben.

Onze kappers in Assen zijn goed getraind met de nieuwste technieken en blijven voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld. Naast hun technische vaardigheden zijn ze ook vriendelijk en creëren ze een leuke en ontspannen sfeer in de kapsalon in Assen.

We zijn er trots op dat we zo’n getalenteerd en divers team van kappers in Assen hebben. Echt een super hecht team! Of je nu voor een knip en/ of scheerbeurt gaat, je kunt erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak en ontmoet ons fantastisch team van barbers bij Studio Headlines in Assen!