Meet The Barbers

Laat je knippen en scheren door dit fantastische team van experts!

FREDY

Dit is Fredy. Fredy is 20 jaar jong en van oorsprong Colombiaans. Zoals vele Colombianen is Fredy gek op sport: fútbol! Daarnaast hit hij de sportschool om in shape te blijven. Wat Fredy een mooi mens maakt is dat hij graag optrekt met zijn familie. Het liefst reist hij samen met hen de wereld door om zo samen mooie herinneringen te maken.

Daarnaast deinst Fredy niet terug voor hard werken. “Vanaf kinds af aan heb ik geleerd dat je moet werken voor je centen”. Drie woorden die Fredy definieert: loyaal, dankbaar en arbeider.

Af en toe een dansje en een drankje is wat Fredy moeilijk afslaat. Muzieksmaak: reggaeton. En dan het liefst de héle dag. Waar Fredy zowel bij gasten als het team bekend om staat is zijn spontaniteit. Volgens hem een karakteristiek van een latino: “Latino’s zijn warm van karakter en staan wij bekend om onze spontaniteit naar ander. Fredy heeft zich in de jaren bewezen een echte Master Barber te zijn.

AMIN

Maak kennis met onze topper Amin. Amin is één van de jongste master barbers van ons team. Een hardwerkende, positieve verschijning en al een tijdje werkzaam bij Studio Headlines.

Amin houdt van voetballen net als zijn collega Fredy, en is ook veel te vinden in de gym om fit te blijven. Daarnaast houdt hij van stedentrips maken. “Elke stad heeft iets unieks. Heerlijk vind ik het om door een stad te lopen en nieuwe dingen te ontdekken”.

Als kleine jongen had hij slechts één droom: Profvoetballer worden! Naar mate hij ouder werd, veranderden de interesses met hem mee. “Als barbier kan ik mijn creativiteit kwijt en daarnaast doe ik iets wat mij energie geeft” Het geeft mij een goed gevoel om andere mensen te helpen en dat ze tevreden de salon verlaten met hun frisse coupe die ze ook in gedachten hadden

Uitstekend
Gebaseerd op 49 recensies
Gilbert Ansmink
Gilbert Ansmink
2023-03-15
Super zaak, vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt en weten wat ze doen. Zeker een aanrader !!
Florian Sterpu
Florian Sterpu
2023-03-08
Great barbershop, 10/10
Miranda Venema
Miranda Venema
2023-01-27
Head in Lines, Care your BeardIn many ways, Nothing seems weird.A cut a coupe, or just say HIThis Studio tells YOU why.Why or How to wear your HAIROr YOU let them do the dareThey pour COFFEE or TEAWhile YOU wait to see.An AMAZING result in today's CULTTo cut Your hair without a FAULTHEADS UP for You, a Friend or AcquaintanceStudio Headlines has made his ENTRANCE 😉Miranda
Kyra Wams
Kyra Wams
2022-12-22
Super vriendelijk personeel, de kinderen worden helemaal op hun gemak gesteld en voelen zich er steeds meer thuis ! De heren die er werken zijn allemaal toppers en super vriendelijk
Marijel De Jong
Marijel De Jong
2022-10-30
Mijn vriend is hier gister geknipt met een super resultaat! Wij komen uit friesland maar komen hier zeker terug!
John Conahan
John Conahan
2022-09-01
Best barber in town. They take the time to always deliver a high quality service!
O. alwasity
O. alwasity
2022-07-13
Leuke mensen, super service echt een aanrader

Bij Studio Headlines de mannenkapper in Assen draait het allemaal om het bieden van uitstekende kappersdiensten en persoonlijke service. Maar wat ons echt onderscheidt, is het fantastische team van professionele en gepassioneerde kappers en barbers.

Onze kappers hebben elk hun eigen stijl en specialiteiten, maar delen allemaal dezelfde overtuiging aan het kappersvak om de mooiste coupes te realiseren. Bij Studio Headlines is het ons doel om ervoor te zorgen dat elke klant zich op zijn gemak voelt en de beste service en kwaliteit krijgt die we te bieden hebben.

Onze kappers zijn getraind in de nieuwste technieken en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de kapperswereld. Maar naast hun technische vaardigheden, zijn ze ook vriendelijk en creëren ze een leuke en ontspannen sfeer in onze kapsalon.

We zijn er trots op dat we zo’n getalenteerd en divers team van kappers hebben bij Studio Headlines. Of je nu gaat voor een knip of scheerbeurt, je kunt erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak en ontmoet ons fantastisch team bij Studio Headlines in Assen!